Home :: Info :: Faq :: Registreren :: Links :: Forum :: Partner :: Ledenlijst :: Promotie


Wat is dit?

Nummerplaat.net biedt de mogelijkheid om personen te contacteren aan de hand van hun nummerplaat.
Je ziet elke dag je droomvrouw/man voorbijrijden maar je weet niet hoe je haar/hem kan contacteren? Dan kan je op deze site een bericht versturen naar die persoon door gewoon de nummerplaat in te geven. En hopen natuurlijk dat die persoon deze dienst ook kent!

Je kan een openbaar profiel aanmaken als je contacten wil leggen. Je pagina is dan zichtbaar op www.nummerplaat.net/profiel.php?np=jouwnummerplaat en je komt in de ledenlijst te staan.

Dit alles is volledig gratis!

Privacy:
Je kan zelf beslissen welke gegevens je wilt kenbaar maken. Niemand ziet jou emailadres trouwens, berichten worden op de site verstuurd en onze server bezorgd ze dan aan de geadresseerde indien die al geregistreerd is.

Wat gebeurt er met berichten voor nog niet-geregistreerde nummerplaten?
Deze worden gewoon bewaard totdat die persoon zich bij ons inschrijft!

Publieke berichten: je kan ervoor kiezen een publiek bericht te sturen. Dit bericht word dan op partner sites getoond als de persoon niet geregistreerd is zodat hij/zij misschien het bericht op die manier leest en zich komt inschrijven.

Meer info: support@nummerplaat.net

Deze dienst is bedoeld voor Belgische nummerplaten. Gegevens worden in geen geval gebruikt voor andere doeleinden, noch doorgegeven aan derden. Deze dienst is volledig gratis!

Aantal geregistreerde nummerplaten:
5009

Aantal berichten verstuurd:
1536

Aantal berichten al afgeleverd:
897 (58,4%)

Bekijk laatste 10 berichten.

Login
kenteken
paswoord© 2024
deze site is related met: dating, daten, date, contact, liefde, verliefd, auto, weg, sms, gsm, mail, email, file, knap, tuf-tuf-club, snelheidscontroles, flitsen, belgie, relatie, romantiek, vlaanderen, tof, msn, messenger, hotmail
nummerplaat
Nu kan je heel autorijdend Belgie bereiken aan de hand van hun nummerplaat. Schrijf je in op www.nummerplaat.net.